Skip to main content

Termeni Legali

 1. Informațiile prezente pe acest site aparțin companiei Creditas Consultanta si Management SRL;
 2. O parte din imaginile prezente pe acest site sunt descărcate gratuit din galeria de imagini Google. La cererea ta, dacă vreuna dintre aceste imagini îți aparține și poți face dovada deținerii dreptului de autor asupra lor, acestea vor fi eliminate imediat.
 3. Toate informațiile prezente pe acest site au caracter informativ, ele NU reprezintă oferte sau caracteristici exacte ale serviciilor și produselor bancare pe care GMC Adwisers le oferă.
 4. GMC Adwisers are dreptul oricând și în orice moment să schimbe sau să modifice conținutul și/sau structura site-ului, fără o informare prealabilă.
 5. Site-ul GMC Adwisers conține informații cât mai clare și mai concise, însă tocmai pentru că serviciile de brokeraj bancar sunt personalizate pentru fiecare client în parte, acestea reprezintă numai o imagine de ansamblu a ceea ce însumează, de fapt, compania de intermedieri credite bancare GMC Adwisers, serviciile de intermediere credite bancare și/sau non-bancare și produsele bancare prezentate de noi.
 6. GMC Adwisers nu este responsabilă pentru nicio eroare, inadvertență ori descriere eronată a informațiilor, care au fost preluate din surse externe, precum site-urile partenerilor bancari și/sau non-bancari, instituții de stat, legi aflate în vigoare ș.a.m.d. GMC Adwisers preia, cu bună credință, toate informările publice ale terților, însă responsabilitatea pentru corectitudinea și actualitatea informațiilor preluate aparțin exclusiv entităților emitente.
 7. Dacă dorești să aplici sau vrei să te informezi despre unul din serviciile și/sau produsele prezente pe acest site, ești rugat să accesezi rubrica noastră CONTACT, să trimiți un e-mail la adresa office@gmcadwisers.ro sau să suni la numărul de telefon 0748.183.257, iar noi te vom îndruma către cea mai apropiată franciză GMC Adwisers. Dacă ai domiciliul în București, te vom invita la sediul nostru central.
 8. GMC Adwisers este operator de date cu caracter personal, înregistrat sub nr. ……. din … iulie ……. Atunci când utilizezi site-ul gmcadwisers.ro și folosești serviciile noastre, GMC Adwisers colectează, direct sau indirect, anumite date personale despre tine. Datele personale cuprind, de obicei, informații generale, cum ar fi: nume, prenume, adresa, numărul de telefon și/sau adresa de e-mail.
 9. Atunci când primim cererea ta de creditare și îți exprimi intenția clară de a beneficia de serviciile noastre de brokeraj credite bancare și/sau non-bancare, colectăm și date despre situația ta financiară. Datele colectate sunt folosite pentru a-ți oferi informații corecte și detaliate, pentru a procesa cererile de creditare, pentru a identifica cel mai bun produs bancar și/sau non-bancar pentru tine, pentru a realiza scoringul preliminar necesar procesului de creditare, pentru a evalua situația ta financiară, pentru a preveni fraudele și/sau alte incidente de plată, pentru a soluționa în cel mai scurt timp cererile de creditare, dar și pentru a soluționa eventualele reclamații adresate companiei GMC Adwisers.
 10. Departamentul Sales Support preia datele tale cu caracter personal și le transmite brokerului GMC Adwisers aflat în apropiere de tine. Acesta te va contacta și îți va identifica cea mai bună soluție de finanțare. Cu acceptul tău, datele tale cu caracter personal se transmit instituției bancare și/sau IFN-ului ales, în vederea analizării dosarului tău de credit.
 11. GMC Adwisers folosește, de asemenea, datele tale personale și în scopuri de marketing. Îți prelucrăm datele personale pentru a-ți trimite buletine informative (newslettere) pe e-mail, mesaje și/sau apeluri telefonice, pentru a-ți oferi informații utile despre serviciile noastre, dar și despre creditele bancare și/sau non-bancare oferite de partenerii noștri. Dacă nu dorești să fii informat proactiv cu privire la ofertele și noutățile companiei noastre, te poți dezabona oricând. GMC Adwisers nu este răspunzătoare pentru materialele informative transmise de băncile și/sau IFN-urile partenere.
 12. Compania GMC Adwisers se angajează să folosească datele tale personale în conformitate cu obiectivele prevăzute, și se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale colectate în condițiile prevăzute de lege. Acest angajament de confidențialitate nu se extinde asupra paginilor web ale terților cu link-uri către site-ul gmc-credit.ro.
 13. În scopul realizării de statistici, pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor noastre și pentru a contura și înțelege mai bine profilul clienților noștri, vom colecta și folosi, de asemenea, date nepersonalizate. Datele tale personale vor fi prelucrate pentru a realiza studii de piață și pentru a-ți trimite materialele promoționale specifice strategiilor de marketing pe care le întreprindem.
 14. Prin acceptarea acestor termeni și condiții, îți dai acordul în mod expres ca anumite date personale pe care le deții să fie stocate și prelucrate de către GMC Adwisers. Declari expres și neechivoc faptul că ai luat la cunoștință prevederile Legii 677/2001 și drepturile prevăzute în cuprinsul acestei legi, pe care le poți exercita, de asemenea, conform prevederilor legale.
 15. Prin Legea nr. 677/2001 care protejează persoanele cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera lor circulație, dispui de următoarele drepturi:
 • Dreptul la informare;
 • Dreptul la acces;
 • Dreptul la intervenție;
 • Dreptul la opoziție;
 • Dreptul de a fi supus unei decizii individuale;
 • Dreptul de a te adresa justiției.
 1. Pentru a te informa asupra drepturilor tale, te rugăm să vizitezi site-ul Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.
 2. Pentru exercitarea acestor drepturi, te rugăm să ne suni sau să ne contactezi prin intermediul secțiunii CONTACT din acest site.
 3. Datele tale personale nu vor fi înstrăinate sau vândute.
 4. Datele tale personale nu vor fi preclucrate în scopuri ilegale sau care te-ar putea leza în vreun fel.
 5. GMC Adwisers nu poate garanta și nici controla actualitatea și exactitatea infomațiilor prezente pe alte site-uri/bloguri. Aceste site-uri/bloguri, chiar dacă fac trimitere la serviciile și/sau produsele GMC Adwisers, în funcție de perioada când au fost publicate, pot fi mai mult sau mai puțin corecte. Pentru verificarea tuturor infomațiilor aflate din alte surse, îți recomandăm să folosești rubrica CONTACT din acest site.
 6. Este interzisă reproducerea sau republicarea, sub orice formă, a conținutului materialelor prezente pe www.gmcadwisers.ro fără acordul companiei GMC Adwisers.
 7. Orice încercare de modificare a imaginii și/sau a informațiilor prezente pe acest site, precum și realizarea de link-uri către www.gmcadwisers.ro, fără acordul companiei GMC Adwisers, dă dreptul companiei să se adreseze instanțelor legale competente pentru sancționarea acestui fapt.
 8. GMC Adwisers este membră a Asociației Române a Brokerilor de Credite(ARBC).