Skip to main content

Green Energy

Sisteme de panouri fotovoltaice!

Te-ai saturat sa platesti sume uriase pentru facturile de energie electrica?

Opteaza pentru montarea unui sistem de panouri fotovoltaice,devino prosumator si foloseste-te de energia solara.

GMC Adwisers iti pune la dispozitie cele mai bune oferte de sisteme fotovoltaice,cu o gama variata de produse cu preturi pentru toate buzunarele.

Serviciile GMC Adwisers includ:

  • aranjare panouri cu vedere din satelit plus raport productie;
  • obtinerea unei oferte pentru un sistem fotovoltaic complet,ce cuprinde panouri,invetor,sistem de montaj,cabluri,accesorii;
  • montaj sistem fotovoltaic;
  • intocmire dosar prosumator.

Sistemele fotovoltaice convertesc radiațiile solare în energie electrică. Celula fotovoltaică este realizată din materiale semiconductoare ale căror proprietăți le folosește pentru a capta radiațiile solare. Aceste radiații sunt transformate în curent electric continuu, care este transformat, la rândul lui, în curent electric alternativ prin intermediul invertorului din sistemul fotovoltaic.

Cantitatea de energie electrică produsă la bornele celulei fotovoltaice este determinată, în principal, de nivelul radiației incidente, dar și de calitatea aerului, de temperatură și de durata zilei. La nivel de invertor se poate monitoriza cantitatea de energie produsă de sistemul fotovoltaic, iar cu un contor inteligent se poate monitoriza cantitatea de energie electrică injectată în rețea.

svg+xml;charset=utf
svg+xml;charset=utf
svg+xml;charset=utf
svg+xml;charset=utf
svg+xml;charset=utf