Interesele clientului nostru sunt mai presus, întotdeauna și fără excepție!

GMC Credit este un broker de credite bancare care intermediază procesul de creditare dintre clienți și instituțiile bancare/sau non-bancare din portofoliul companiei, așa cum reglementează legislația în vigoare din România.

1

Identificarea ofertelor

Identificarea ofertelor de creditare existente în piață, în funcție de profilul fiecărui client.
2

Scoring preliminar

Realizarea unui scoring preliminar al clientului și explicarea opțiunilor de creditare.
3

Oferte de credite

Realizarea ofertelor de credite și transmiterea acestora către client; toate ofertele conțin detalierea costurilor de creditare și momentul în care acestea trebuie achitate.
4

Indrumare financiara

Explicarea terminologiei financiar-bancare fiecărui client, astfel încât acesta să înțeleagă stadiul în care se află aplicația de creditare.
5

Transmiterea dosarului

Întocmirea și transmiterea dosarului de credit în analiză.
6

Interesele clientului sunt protejate

Organizarea etapelor preliminare semnării contractului de credit și participarea la momentul semnării. Semnarea contractului de credit este asistată de brokerul GMC Credit, acesta asigurându-se că interesele clientului său sunt întru totul respectate.
7

Obține finanțarea dorită

Misiunea brokerului GMC Credit este ca fiecare client să obțină finanțarea dorită. Această misiune este îndeplinită odată ce clientul este pe deplin mulțumit și consideră că oricând poate solicita, din nou, serviciile brokerului personal GMC Credit.
8

Profesionalismul, pregătirea, transparența

Prestarea serviciilor la un nivel înalt calitativ, astfel încât rezultatul acțiunilor realizate să denote profesionalismul, pregătirea, transparența și etica brokerului GMC Credit.
9

Monitorizare și administrare

Monitorizarea și administrarea dosarului de credit în timpul analizei.

Întrebări frecvente

Cine suntem?

GMC Credit este o companie de intermediere credite bancare unde nevoile tale sunt prioritatea noastră. Principalul nostru obiectiv este ca tu, clientul nostru, să pleci acasă cu creditul cel mai avantajos pentru tine.

Care este misiunea noastră față de clienții noștri?

GMC Credit se asigură că înainte de a lua o decizie, clienții cunosc toate amănuntele contractului de creditare pe care își iau angajamentul să îl respecte. Ne ocupăm de obținerea întregii documentații necesare pentru întocmirea dosarului de credit. Depunem dosarul la bancă și îl urmărim până la aprobare.

Care sunt serviciile oferite de GMC Credit?

Intermedierea creditelor bancare și/sau non-bancare. Credit de nevoi personale, credit ipotecar sau imobiliar, credit prima casa, credit persoane juridice si IMM, solutii de refinantare si achizitie auto. Poți opta pentru un credit in lei sau in euro, cu sau fără avans, cu dobânda fixă sau variabilă. Impreună cu noi, vei lua cea mai bună decizie!

Pot sa fac un nou credit daca am deja unul în desfașurare?

Băncile nu au restricții la numărul de credite pe care un client le poate avea în derulare. Astfel, chiar daca ați contractat în trecut un împrumut de nevoi personale pe care încă nu l-ați achitat integral puteți să mai contractați un alt împrumut tot de la aceeași banca sau de la o instituție diferită, atâta vreme cât vă încadrați în normele de creditare în vigoare. Ceea ce contează este raportul dintre suma ratelor aferente tuturor împrumuturilor pe care le-ați contactat sau le solicitați și venitul total al dvs. sau al familiei.

Credit în LEI sau în EURO?

Această decizie depinde în mare parte de situația financiară a debitorului. O idee bună ar fi totuși un împrumut în moneda în care este încasat salariul, pentru o mai bună protecție împotriva riscului valutar.

Pot obține un credit în condițiile în care mă regăsesc raportat în Biroul de Credite?

Împreună vom încerca să găsim o soluție de finanțare potrivită nevoilor tale actuale. Dacă la un moment dat ai întâmpinat dificultăți care te-au adus în imposibilitatea achitării la timp a creditelor, nu înseamnă ca ți s-au închis toate porțile.

În cât timp pot obține un credit?

În funcție de tipul de credit pentru care ai optat, dar și de alți factori, durata de aprobare variază de la câteva zile pentru creditele de nevoi personale, până la 3-4 săptămâni pentru creditele ipotecare.